Blog
Московский пр 10/3
0(22) 102-102 с 11:00 до 23:00
Московский пр 10/3
0(22) 102-102 с 11:00 до 23:00
Ru Ro

Despre livrare

Durata livrării comenzii este aproximativă și poate varia. Comanda va fi livrată la adresa indicată de către dumneavoastră la momentul plasării comenzii.
Dacă livrarea comenzii se realizează prin restaurantul asociat sau prin partenerii săi de livrare, restaurantul asociat are responsabilitatea de a asigura livrarea comenzii în timp util.
În cazul în care livrarea se realizează prin intermediul Burger Beef sau o parte terță a livrării care  este atribuită de către Burger Beef, vom avea grijă să vă furnizăm în timp util. Nu ne asumăm răspunderea pentru orice întârziere a livrării în niciun altfel de caz.
Toate comenzile vor fi livrate de către un curier în măsură. Noi și restaurantele asociate vom depune tot efortul pentru a livra în termenul precizat, cu toate acestea, nu vom fi răspunzători pentru orice prejudiciu adus de întârzierea livrării comenzii. Dacă comanda nu este livrată în timpul estimat, vă rugăm contactați prima dată restaurantul în speță. Ne puteți contacta și pe noi prin telefon sau email și noi vom depune toate eforturile în încercarea să primiți comanda cât mai repede posibil.
În cazul întârzierii livrării, taxa de livrare nu va fi anulată și nu va fi suportată de către Burger Beef.
Toate riscurile legate de livrarea comenzii vor cădea în sarcina dumneavoastră odată cu livrarea.
În cazul neacceptării livrării comenzii la timpul pentru care se preconizează sau în imposibilitatea noastră de a livra la timpul cuvenit din cauza incapacității de a oferi instrucțiuni adecvate sau autorizări, atunci aceste comenzi vor fi considerate a fi livrate către dumneavoastră și implicit, toate riscurile și responsabilitatea în legătură cu astfel de comenzi vor fi plasate asupra dumneavoastră. Orice depozitare, asigurare sau alte costuri pe care le suportăm ca urmare a incapacității de livrare va fi responsabilitatea dumneavoastră și va trebui să ne despăgubiți integral pentru astfel de costuri.
Trebuie să vă asigurați că la momentul livrării bunurilor, inclusiv accesul în cazul în care este necesar, a fost pusă în aplicare livrarea în condiții de siguranță ale acestor mărfuri. Nu putem fi responsabili pentru nicio pagubă, cost sau cheltuială asociată acestor bunuri sau ipotezei în care acestea apar ca rezultat al incapacității de a asigura accesul adecvat sau condițiile livrării.
Restaurantele asociate se ocupă de pregătirea comenzii, de livrarea comenzii dumneavoastre la locul solicitat, de livrarea acesteia în timpul confirmat și de informarea dacă există probabilitatea nerespectării timpului de livrare estimat.
Compania și restaurantele asociate nu vor fi răspunzătoare față de dumneavoastră pentru orice pierderi, datorii, costuri, daune sau cheltuieli care decurg din livrarea cu întârziere.
Vă rugăm să aveți în vedere probabilitatea restaurantelor asociate de a nu putea onora comenzile în anumite locații. În astfel de situațiii, noi sau restaurantele asociate vă vom informa folosind datele de contact pe care ni le furnizați atunci când se face comanda și se procedează la anularea respectivei comenzi sau se asigură livrarea la o adresă alternativă.